Hajkondícionáló

COCOCHOCO HAJKONDICIONÁLÓ

A COCOCHOCO SZULFÁTMENTES HAJKONDÍCIONÁLÓ egy igazi luxus hajápoló termék, hisz magas hatóanyag tartalmának köszönhetően valóban gyönyörű, táplált és hidratált hajat varázsol neked.  A kondicionáló magas gyártási technológiája során, kifejezetten figyeltek arra, hogy semmiféle káros anyagot ne tartalmazzon, így kaptuk meg ezt a professzionális, magas minőségű, tápláló terméket. A legérzékenyebb fejbőrnek is tökéletes ápolást nyújt, csillapítja a kipirosodott és viszkető fejbőr irritációját, helyreállítja annak tökéletes egyensúlyát. A hajszálak mélyéből kiindulva építi újjá a haj szerkezetét, hogy újra élettel telivé varázsolja azokat. Lágy formulája könnyen kifésülhetővé teszi hajad, már a legelső hajmosás után is.

Ezt a kondicionálót kifejezetten ajánljuk azoknak is, akik átestek a COCOCHOCO KERATINOS TARTÓS HAJKEZELÉSEN és szeretnék megőrizni a hajegyenesítés hosszantartó, gyönyörű hatását.

Tökéletes ápolást nyújt számodra is, ha póthajjal rendelkezel, ugyanis ez a szulfátmentes kondicionáló megőrzi a hajfelrakás során alkalmazott anyagok hajban maradását, valamint a póthaj ápolására használt keratinos anyagot nem mossa ki a hajból, mint a többi sampon, így hosszú ideig élvezheted gyönyörű hajkoronádat.

Ajánlott: minden hajtípusra, érzékeny fejbőrrel és hajjal rendelkezők számára, Cocochoco keratinos hajegyenesítés utáni hajmosásokra, póthajjal rendelkezők számára

Használata: Minden hajmosáskor használd a COCOCHOCO Szulfátmentes Sampont, nedves hajra, moss vele hajat, majd öblítsd ki. Ezután használd COCOCHOCO Szulfátmentes Hajkondicionálót a még nedves hajadra, a haj teljes hosszában. 2-3 perc elteltével mosd le. A tökéletes eredmény elérése érdekében vesd be a COCOCHOCO Keratinos Maszkot is.

 SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

 

COCOCHOCO CERAMIDE HAJSZÍNMEGTARTÓ KONDICIONÁLÓ

COCOCHOCO Ceramide – Hajszínmegtartó Kondicionáló megóvja hajad gyönyörű színét, ápoló tulajdonsága révén, egészségesebbé, puhábbá, és ragyogóbbá varázsolja. Festett vagy színezett hajad ragyogását, számtalan külső tényező befolyásolhatja, mint például UV-sugárzás. Innovatív technológiájának köszönhetően tükörfényű ragyogást biztosít minden egyes hajszáladnak, így a te festett vagy színezett hajad is hosszú ideig pompázhat. Mélyen bezárja a szín pigmenteket a hajszálakba, így tovább marad tartós hajad színe. Használatával te is elkerülheted a fotooxidációs folyamatokat, melyek ronthatják a haj színmegtartó képességét.

Ajánlott: festett, színezett hajra

Használata: Minden hajmosáskor használd a COCOCHOCO Ceramide Hajszínmegtartó Sampont, nedves hajra, moss vele hajat, majd öblítsd ki. Ezután használd a COCOCHOCO Ceramide Hajszínmegtartó Kondicionálót, a még nedves hajadra, a haj teljes hosszában. 2-3 perc elteltével mosd le. A tökéletes eredmény elérése érdekében vesd be a COCOCHOCO Ceramide Hajszínmegtartó Maszkot is.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

COCOCHOCO CERAMIDE INTENZÍV HAJREGENERÁLÓ KONDICIONÁLÓ

A COCOCHOCO Ceramide – Intenzív Hajregeneráló Kondicionáló mélyen regenerálja a roncsolódott hajszálakat. A száraz és töredezett haj szerkezetét helyreállítja, így újra puha és élettel telivé válik. Ez a kondicionáló könnyed hidratáló tulajdonságú. Táplálja, és feltölti a hajszálakat. Gyengéden, de mégis alaposan tisztítja a fejbőrt is. Hajad új életre kelti, hatóanyagainak köszönhetően ápoltabb és ragyogóbb lesz. A hajvégek töredezettségét megszűnteti, így hajad további növekedését is elősegíti ezzel.

Ajánlott: száraz, töredezett, roncsolódott hajra

Használata: Minden hajmosáskor használd a COCOCHOCO Ceramide Intenzív Hajregeneráló Sampont , nedves hajra, moss vele hajat, majd öblítsd ki. Ezután használd a  COCOCHOCO Ceramide Intenzív Hajregeneráló Kondicionálót   a még nedves hajadra, a haj teljes hosszában. 2-3 perc elteltével mosd le. A tökéletes eredmény elérése érdekében vesd be a  COCOCHOCO Ceramide Intenzív Hajregeneráló Maszkot is.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

COCOCHOCO Ceramide – Hajdúsító Kondicionáló Ceramid-komplexének köszönhetően új életre kelti hajad, melytől légiesen könnyű, dús hajkoronát viselhetsz te is. Aktív hatóanyagainak köszönhetően behatol egészen a hajszálak belsejéig, melytől vastagabb, erősebb, és egészségesebb fürtjeid lesznek. A kondicionáló rendszeres használatával hajszálaid rugalmasak, erősebbek, vastagabbak lesznek, így élvezheted te is a gyönyörű dús hajkoronát. Innovatív technológiájának köszönhetően hajad nem nehezedik el, így légies hatást biztosít.

Ajánlott: vékony szálú, tartás nélküli hajra

Használata: Minden hajmosáskor használd a COCOCHOCO Ceramide Hajdúsító Sampont,  nedves hajra, moss vele hajat, majd öblítsd ki. Ezután használd a COCOCHOCO Ceramide Hajdúsító Kondicionálót a még nedves hajadra, a haj teljes hosszában. 2-3 perc elteltével mosd le. A tökéletes eredmény elérése érdekében vesd be a COCOCHOCO Ceramide Hajdúsító Maszkot is.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco