Sajnálattal, de egyben örömmel is jelezzük, hogy erre a képzésre a férőhelyek beteltek!
Oktatás időpontja:

2024 Február 25. (Vasárnap) 10:00

Várható időtartam: 6 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Bemutató Terem és Kibővített Oktatóterem, Asia Center Keleti Szárny,földszint, 1152 Budapest, Szentmihályi út 167. (kövesd a földön elhelyezett COCOCHOCO-RAYWELL-LOTHMANN PARIS matricákat)

Tel: 06706677867

Kedves Fodrász Barátaink!

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődő kezdő és tapasztalt fodrász kollégát a következő technikai bemutatóra.

Nők millióinak igénye, valamint az egészségtudatosság ihlette a Raywell termékeket, melyeknek védjegye, hogy a gyártó több mint 30 éve kizárólag professzionális hajápoló termékeket állít elő, termékei tükrözik a gyártó hosszú évek által szerzett hatalmas szakmai tudásukat.

A márka legkeresettebb termékei a gyógyhatású BIO termékcsalád tagjai, melyek minden fejbőr- és hajproblémára megoldást nyújtanak. A Raywell BIO termékeknek mára nemzetközi szinten elismert, meghatározó szerepe van a hajgyógyászatban, és a minőségi hajápolásban.

Jelen bemutató különlegessége, hogy Raywell márkánk szakoktatói sorát erősíti Csató E. Heléna Fodrászmester, mint cégünk ÚJ Szakoktatója!

Heléna fodrász pályafutását a nyitottság és fejlődési vágy jellemzi. Fodrászmester diplomás szakoktatóként végzett Hajas Lászlónál 2020-ban. Azóta is elhivatott szakmai megújulásában és folyamatosan jelen van hazai – és nemzetközi továbbképzéseken, hajvágás-festés és alkalmi frizurával kapcsolatos tanfolyamokat tart a szakmai tanuló kollégái számára, mellette különböző felkérésekben is részesült. (Budapest Átalakító Road show, Vogue Magazin stb)

Jelen esemény témája a Air Touch BALAYAGE Technika bemutatása lesz, mely során izgalmas és részletes ismertetést kapnak a részvevők az olasz Raywell márkánk hajregeneráló festékeinek működésébe is.

A bemutató interaktív, a résztvevőknek lehetőségük lesz kipróbálni a felhasznált eszközöket, anyagokat, továbbá új fogásokat is tudnak gyakorolni. A Bemutató várható időtartama 6 óra, amely alatt rengeteg érdekes információval és tapasztalattal gazdagodhattok!

A Bemutató minden résztvevőjét megajándékozzuk egy AJÁNDÉKCSOMAGGAL!

A bemutató alatt aprósüteménnyel, kávéval és üdítőkkel kedveskedünk, hogy még kellemesebbé tegyük számotokra a velünk töltött időt!

A helyszínen vásárlásra is lesz lehetőség!

Szeretettel Várunk Minden Kedves Érdeklődőt!

 

Jelentkezés:

  Close Kosaram
  Close Recently Viewed
  Close
  Close
  Kategóriák
  Cocochoco