COCOCHOCO Ceramide Hagyd benne! krém – Volumennövelő krém  különleges formulájának köszönhetően hajad teltebbé, dúsabbá, és rugalmasabbá varázsolja. Hatóanyagainak révén körülveszi a hajszálakat, ezzel vastagabbá és dúsabbá téve. Formulája úgy lett megtervezve, hogy hajad ne nehezítse el, így különösen ajánlott, ha vékony szálú, tartás nélküli hajkoronával rendelkezel. Nem mellesleg rengeteg illóolajjal és vitaminnal gazdagítja a hajszálakat, így még egészségesebbé, ragyogóbbá téve azokat.

Ajánlott: akik dúsabb, egészségesebb hajkoronára vágynak, esetleg tartás nélküli, vékony szálú hajjal rendelkeznek.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

COCOCHOCO Ceramid Hagyd benne! krém, hőpajzs technológiájával óriási segítséget nyújthat, ha te is rendszeresen vasalod vagy szárítod a hajad. Ezek a hőkezelések igen nagy igénybevételt jelentenek hajad számára. Ez a professzionális krém, egy hőpajzsot képez a hajszálaid körül, így megakadályozza a magas hőmérséklet roncsoló hatását. Emellett könnyen formázhatóvá, kezelhetővé, és puhává varázsolja hajadat. Hosszú távú használata során megőrizheted hajad egészségét. Hajkoronád ellenállóbbá és fényesebbé varázsolja.

Ajánlott: azoknak, akiknek haja rendszeres hőkezelésnek van kitéve. A szárítás és hajvasalás roncsoló hatása elleni hőpajzs

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

Ez a COCOCHOCO Ceramide Hagyd benne! krém – Töredezett Hajvégekre segít megszabadulni azoktól a fránya kettévált hajvégektől. Biztosíthatlak, ez a krém az olló legnagyobb ellensége, ugyanis rendszeres használata mellett nem lesz szükséged hajvágásra. Mélyen ápolja, táplálja a hajat, erősíti azok rostjait, így megelőzi a hajvégek szétválását. Kedvező összetételének révén, védi hajad a káros környezeti hatásoktól, könnyen formázhatóvá, egészségesebbé teszi azt. Egy védőhálót képez hajadon, amellyel megakadályozza azok szétválását, ezzel elősegítve hajad hosszának növekedését.

Ajánlott: ha erősen roncsolódott, töredezett hajvégekkel rendelkezel, illetve, ha hosszabb, egészségesebb hajat szeretnél.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco