Bemutató időpontja:

2023 Október 8. (Vasárnap) 10:00 

Várható időtartam: 5-6 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Bemutatóterem és Oktató Központ, Ázsia Center, Keleti Szárny, földszint (kövesd a nyilakat)

1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

Tel: 0670 66 77 867

Kedves Fodrász Barátaink!

Megnyitja kapuit az INGYENESEN ELÉRHETŐ Lothmann Paris márkánkat demonstráló bemutatónk, ahol bevezetünk Titeket francia prémium termékcsaládunk különleges világába!

Jelen bemutató különlegessége, hogy azt Forgácsné Zetka Evelyn tartja, mint cégünk, és Lothmann Paris márkánk ÚJ Szakoktatója!

Evelynről azt érdemes tudni, hogy lassan 30 éve jeles képviselője ennek a csodás szakmának, aki nap mint nap azon fáradozik, hogy kihozza magából, és vendégei hajkoronájából a legjobbat. Evelyn közel 20 éve tanítja az újdonsült fodrász tanulókat, és ő maga is folyamatosan képezi magát, annak érdekében, hogy mindig a legújabb trendeket és frizurákat hozhassa el számotokra. Evelyn imádja a legkülönfélébb női frizurákat elkészíteni, azon belül is a színek szerelmese, így fontos feladatának tartja a hajfestések tökéletes kivitelezését, illetve a színek korrekcióját. Emellett a loknik szerelmese is, így a dauerolás művészete is a kisujjában van. Imád új anyagokat felfedezni és dolgozni velük, melyeket a végletekig képes tesztelni a tökéletesség elérése érdekében.

A francia divatot a kifinomultsággal, nőiességgel azonosítjuk. Nincs ez máshogy a Lothmann Paris professzionális hajfestékek és hajápolási termékeket gyártójánál sem. A márka megalkotója Thierry Lothmann többszörös díjnyertes világbajnok mesterfodrász, aki így maga is trendteremtővé vált. Saját márkáját 1983- ban indította el.

A Lothmann Paris professzionális termékeit megismerni kívánó fodrászoknak ajánljuk ezt a képzést, ugyanis a márka folyamatosan a legmagasabb színtű termékeket fejleszti ki, arra törekedve, hogy fodrászait rendszeresen újdonságokkal örvendeztesse meg!

A bemutató közel 6 órát ölel fel, melyen a Balayage festést mutat be oktatónk natúr alapról indulva, emellett francia hajápoló és finish termékeink teljes tárháza is bemutatásra kerül.

‼️ Részvételi díj: INGYENES ‼️

Minden résztvevőnek EXTRA MEGLEPETÉSSEL kedveskedünk: 1 db francia Lothmann Paris krémhajfestéket adunk ajándékba! 🥰

Helyszínen vásárlásra is lesz lehetőség!

A Bemutató alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel.

Várunk Benneteket Szeretettel! 🤗

 

Jelentkezés:

  Close Kosaram
  Close Recently Viewed
  Close
  Close
  Kategóriák
  Cocochoco