A szakma által elismert és szeretett Etánk, aki nem csak magyar (magyar bajnok 1. helyezett), de nemzetközileg (világbajnok 2. helyezett) is elismert Konty- és Hajépítő MESTER, kis csoportos, gyakorlati konty- és hajépítés, ALAP képzést tart, melyre szeretettel várunk minden kedves tanulni vágyó fodrászt és magán embert is egyaránt.

A helyek korlátozott számban elérhetőek! Le ne maradj! Most végre a legjobbtól tanulhatod meg a Kontyépítés minden fortélyát!

A képzés fő témája: Kontytervezés, az eszközök megfelelő használata és a tanfolyam végére az alapkonty kivitelezése, az kezdő lépésekből kiindulva!

A gyakorlati képzésre csupán saját kézi szerszámaidat hozd el (tupírfésű, bontófésű, csatok, csatok, stb) a babafejet mi biztosítjuk.

A tanfolyam díja: 34.900 Ft, ami tartalmazza a 6 órás kiscsoportos gyakorlati képzésen való részvételt, és a babafej használatát.

A tanfolyamra jelentkezés feltétele 5.000Ft foglaló előre utalása. Az utalást kérjük hogy az alábbi számla számra küldjétek:
Cég név: Cocochoco-Raywell Kft Bankszámlaszám: OTP HUF 11715007-21510614-00000000 (HU70)
Megjegyzésbe írjátok be: fodrász neve, tanfolyam időpontja

Nagy örömünkre szolgál értesíteni Titeket arról, hogy megnyitottuk gyönyörű, új, impozáns központunkat, ahol egy Bemutatóterem és egy Oktatóterem került kialakításra.

Mindenkit szeretettel várunk a jövőben, ebbe a csodaszép Bemutatóközpontunkba, ahol mindenki számára megoldást nyújtunk az esetleges fejbőr- vagy hajproblémájára. 4 fodrászati márkával felfegyverkezve, és vietnámi póthajakkal elégítjük ki mindenki igényeit.

Az épület alatt 2 szintes ingyenes teremgarázs található, elektromos autó töltőállomással, a második emeleten gyerekmegőrző és játszóház várja gyermeked, hogy ő is jól szórakozzon, amíg te is szórakozva tanulsz nálunk. Tanfolyamaink alatt aprósüteményt, kávét és üdítőt szolgálunk fel!
Téged is várunk képzésünkre!

Jelentkezés:

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Oktatás időpontja:

2020 Szeptember 13. (Vasárnap) 10:00

Várható időtartam: 6 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary ÚJ Oktató Központja

1152 Budapest, Szentmihályi út 167, Asia Center Keleti Szárny,  Földszint (állatpatika mellett, kövesd a tappancs nyomokat ;))

 

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco