COCOCHOCO MAGHREBI ARGÁN TERÁPIÁS OLAJ

COCOCHOCO Maghrebi Argán Terápiás Olajat (50ml), Marokkó folyékony aranyának nevezik, ugyanis valóságos elixírként használják. Hajaddal képes csodát tenni rövid időn belül, anélkül, hogy ragacsos érzetet hagyna. Rendszeres használatával hajad újra páratlan fényben pompázhat. Bizonyítottan segít helyreállítani a roncsolt hajszálakat és magas E-vitamin tartalmának köszönhetően serkenti annak növekedését.

Felhasználási területe sokrétű, ugyanis pakolásként, hajvégek ápolására, hajformázóként, és fejbőr ápolására is egyaránt használhatod, ha száraz, fénytelen hajad van.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

COCOCHOCO Ezüsttövis Terápiás Olaj (50ml) képes hajkoronádat újra dússá és fényessé varázsolni. Ez a csodás gyógynövény, rendkívül gazdag antioxidánsokban, vitaminokban, és aminosavakban, így használatával nagymértékben hozzájárulhatsz hajad növekedésének serkentésében, és ápolásában. Az olajban található biológiailag aktív összetevőknek köszönhetően, védik hajad a káros külső hatások ellen, így az mindig fényes és erős maradhat.

Ajánlott: száraz, károsodott, színezett, illetve vegyszerek hatásainak kitett hajra.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

 

COCOCHOCO Makadámia Terápiás Olaj (50ml) csodákra képes a száraz hajadon, ugyanis esszenciális olajainak köszönhetően mélyen táplálja és fényessé varázsolja a hajszálakat. Segít az összekuszálódott haj kifésülésében és rendszeres használata mellett érezhetően vastagabbá és egészségesebbé teszi hajszálaid. Az olaj tápanyagainak köszönhetően ismét puha, lágy tapintású hajra tehetsz szert.

Ajánlott: vékony szálú hajra, töredezett és károsodott hajvégek minden napos ápolására.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

 

COCOCHOCO Shea Vaj Olaj (50ml) páratlan tapintást és puhaságot kölcsönös hajkoronádnak, rendszeres használatával selymesen lággyá és ragyogóvá teheted hajszálaid. A legszárazabb hajjal is képes csodát tenni, hisz gazdag zsírsavtartalma mellett rengeteg vitaminnal ápolja, hidratálja hajadat. Gyulladásgátló tulajdonságának köszönhetően fejbőrbe is masszírozhatod, így a hajgyökerekig biztosíthatod hajad nedvesség- és tápanyagtartalmát.

Különösen ajánlott az erősen igénybevett haj számára, hőkezelésnek, vagy festésnek kitett hajkoronára.

SLS és Parabénmentes, Vegan, Állatokon nem tesztelték

dd

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco