Növényi Organikus Porhajfesték, 100% Allergénmentes – Lothmann Paris United Origin

9.900 Ft - 11.900 Ft
11.900 Ft

100% allergénmentes porhajfesték vízzel. A UNITED ORIGIN porhajfesték nem jut be a hajszál belsejébe, csak körülöleli a hajszálakat a növényi pigmentek. A hajat felépítő keratin anyaga nem sérül, így a haj egészséges marad, a hajvégek nem töredeznek el. A haj nem szárad ki, és nem törik le. A növényi hajfestéstől a haj volumene növekszik, sűrűbbnek hat. Természetes és mély árnyalatokat érhetünk el a festés során.

A UNITED ORIGIN porhajfesték:  ammóniamentes / parafenilén-diamin-mentes (PPD)/ hidrogén-peroxid mentes  /
rezorcin- / Parabénmentes / fémsó-mentes / vas- / ólommentes (hennamentes).

 

  Hurry up! Sale end in:
+

Recepteket festékeinkhez a ‘Cocochoco, Raywell & Lothmann Fodrászok’ zárt Facebook csoportunkban találtok, és oda is tudtok feltölteni ajándékért cserébe! Az ajándékot kérd feltöltés után a következő rendelésedben a megjegyzés rovatban!

 

A United Origin, Növényi Organikus porhajfesték. A növényi színezék a mai kor számára újdonságnak számít, azonban a régi idők gyökereihez nyúlunk vissza ezzel a festési technikával. Történelmünk során számos kultúrában felbukkantak a növényi színezékek, mint hajszínezők, kozmetikumok és textíliák színező anyagaként.

A növényi festék nem roncsolja a haj szerkezetét, ellenben a hagyományos hajfestékektől, amelyek számos allergént tartalmaznak és károsítják a haj egészségét. A növényi porhajfesték nem károsítja se a fodrász szakember, se a vendég egészségét. Ellenben regenerálja és óvja azt, valamint megfelelő színt és fedést biztosít a hajkoronának. A növényi alapú festék iránti érdeklődés a tudatosságnak köszönhetően növekvő tendenciát mutat. Kifejezetten ajánljuk azok számára, akik orvosi kezelés alatt állnak, terhesség időszaka alatt, vagy érzékeny fejbőr esetén.

A UNITED ORIGIN porhajfesték nem jut be a hajszál belsejébe, csak körülöleli a hajszálakat a növényi pigmentek. A hajat felépítő keratin anyaga nem sérül, így a haj egészséges marad, a hajvégek nem töredeznek el. A haj nem szárad ki, és nem törik le. A növényi hajfestéstől a haj volumene növekszik, sűrűbbnek hat.

Természetes és mély árnyalatokat érhetünk el a festés során.

Az UNITED ORIGIN:  ammóniamentes / parafenilén-diamin-mentes (PPD)/ hidrogén-peroxid mentes  /
rezorcin- / Parabénmentes / fémsó-mentes / vas- / ólommentes (hennamentes).

Használata:

Melegítsük fel a szükséges mennyiségű Lothmann Paris, United Origin,  Organikus vizet 80C-ra, majd keverjük össze a megfelelő színű növényi porhajfestékkel, valamint a fejbőr- és hajtípusnak megfelelő illóolajjal.

Keverési arány: 40g porhoz 160-240 ml organikus (desztillált) víz + 16ml illó olaj szükséges a kívánt állag elérése szerint. Ezután az elkészült elegyet pihentetjük, addig amíg a hőmérséklete eléri a 40C-ot. Ezután vigyük fel a hajra a festéket, majd hagyjuk hatni 35-45 percig. Ezután mossuk meg a hajat, lehetőleg Szulfát- és Parabénmentes, savas kémhatású samponnal.

A hajfestést követően három napig ne mossunk hajat, valamint kerüljük a különféle permeteket, lakkokat, az első 3 napot követően is csak Szulfát- és Parabénmentes sampont és balzsamot használjunk, a legkiválóbb válsztás a Lothmann Paris minden mentes UNITED ORIGIN – Vegetal Keratin Sampon samponja.

Tartóssága kb 1 hónap, 6-8 mosás. Két festés között nem szükséges pihentetési időt hagyni, a festés bármikor megismételhető.

 

Színskála:

 • 100 FEKETE
 • 411 ÉBENFA
 • 650 BORÓKA
 • 700 TÖLGY
 • 640 CHILI
 • 611 DIÓ
 • 530 CSOKOLÁDÉ
 • 500 MAHAGÓNI
 • 350 KAKAÓ
 • 730 MOGYORÓ
 • 710 SZERECSENDIÓ
 • 040 PIROS
 • 030 ARANY
 • 023 DOHÁNY
 • 000 SEMLEGES

Kiszerelés: 40g

Tömeg 0,042 kg
Színpaletta

100 FEKETE, 411 ÉBENFA, 650 BORÓKA, 700 TÖLGY, 640 CHILI, 611 DIÓ, 530 CSOKOLÁDÉ, 500 MAHAGÓNI, 350 KAKAÓ, 730 MOGYORÓ, 710 SZERECSENDIÓ, 040 PIROS, 030 ARANY, 023 DOHÁNY, 000 SEMLEGES

0 értékelés alapján

0.00 Összesen
0%
0%
0%
0%
0%
Legyél az első aki értékeli: “Növényi Organikus Porhajfesték, 100% Allergénmentes – Lothmann Paris United Origin”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Write a review

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco