Raywell Direkt Pigment Peroxidmentes Tartós Színező Gél

4.600 Ft

A Raywell Direkt Pigment gyönyörű élénk színű pigmenteket tartalmazó gélkrém, mely anélkül képes színezni a hajat, hogy károsítaná azt. Ez a gélkrém oxidálószer mentes, így a pigmentek nem jutnak be a haj belsejébe. Nem nyitja a haj szerkezetét, így a hajszál egészséges marad, nem roncsolódik, mint a hagyományos hajfestékeknél, ahol lúgos kémhatás jön létre a hajfestés során. A termék kifejezetten savas kémhatású, tehát zárja a haj cuticuláit, ezzel is elősegítve a haj egészségének fenntartását.

2 termék vásárlása esetén a 2. termékre -50% kedvezmény!

(50%) Ft

  Hurry up! Sale end in:
+

Raywell Direkt Pigment- Gélkrém, színező hatású pigmentekkel, oxidálószer mentes, Argánnal és keratinnal, Savas Ph

10 DB VAGY AFELETTI MENNYISÉG VÁSÁRLÁSA ESETÉN AJÁNDÉK SZÍNSKÁLA ALBUM!!! – kérjük írd nekünk megjegyzésbe igényedet az albumra!

🏆 RAYWELL LEGÚJABB GÉL ÁLLAGÚ DIREKT PIGMENTJE 16 KÜLÖNBÖZŐ SZÍNNEL! A SZÍNEZŐ TARTÓSSÁGA 6-8 MOSÁS! KISZERELÉS 150 ML 

10 DB VAGY AFELETTI DIREKT PIGMENT GÉL  VÁSÁRLÁSA ESETÉN EGY SZÍNSKÁLA ALBUMMAL AJÁNDÉKOZUNK MEG!!!! – kérjük írd nekünk megjegyzésbe igényedet az albumra!

 

A Raywell Direkt Pigment, gyönyörű élénk színű pigmenteket tartalmazó gélkrém, mely anélkül képes színezni a hajat, hogy károsítaná azt. Ez a gélkrém oxidálószer mentes, így a pigmentek nem jutnak be a haj belsejébe. Nem nyitja a haj szerkezetét, így a hajszál egészséges marad, nem roncsolódik, mint a hagyományos hajfestékeknél, ahol lúgos kémhatás jön létre a hajfestés során. A termék kifejezetten savas kémhatású, tehát zárja a haj kutikuláit, ezzel is elősegítve a haj egészségének fenntartását. A savas kémhatás, a (az előbb említett lúgos kémhatású hajfestékekkel ellentétben), zárja a haj kutikuláit, így az hidratált marad, nem szárad ki és nem törik le.

A direkt pigmentek, mint ahogy a nevéből is kiderül, közvetlenül a hajszálak külsején tapadnak meg, így létrehozva a kívánt hajszínt. A gélkrémet nem szükséges keverni más termékekkel, önmagában használható. Oxidálószer mentes! A különböző színek keverhetőek is, valamint hozzá keverhető a hagyományos hajfestékhez, hogy még egyedibb és élénkebb színt hozzunk létre.

A gélkrém kondicionáló tulajdonságát a hozzá adott Argán olajnak, illetve Keratinnak köszönheti.

Argán olaj: Helyreállítja a töredezett hajvégeket, puhábbá és selymesebbé varázsolja a hajat, segíti a haj növekedését, valamint védi a káros környezeti hatásoktól.

Keratin: Egészen a haj legbelső szerkezetéből kiindulva építi vissza a hajszálak fehérje szerkezetét, hogy újra rugalmas, fényes és káprázatos hajkoronát kapjunk. Helyreállítja a legsérültebb hajszerkezetet is.

A direkt pigment gélkrém tartóssága: 3 hét (6-9 mosás, de ez függ a haj állapotától is, illetve a felhasználási módszertől is)

17 gyönyörű szín közül válogathatunk! A direkt pigment gélkrémet 80%-os száraz hajon alkalmazzuk, melyet közvetlenül felvihetünk a hajra. A gélkrém használata előtt egy savas kémhatású samponnal javasolt megmosni a hajat, valamint a termék használata után, javasolt a szulfát- és parabénmentes sampon és kondicionáló használata. Erre a célra tökéletes szolgálatot nyújtanak a Raywell BIO samponjai és kondicionálói.

Többféle alkalmazási módszer közül választhatunk:

  1. Szőkített hajon (9/10 árnyalat)

A legtökéletesebb színt a szőkített hajon érhetjük el. Mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal. Tökéletes választás a Raywell BIO termékei, melyek savas kémhatásúak, szulfát- és parabénmentesek. 80%-os száraz hajon alkalmazzuk a gélkrémet, melyet közvetlenül felvihetünk a hajra. Egyenletesen oszlassuk el a gélkrémet, ecset, illetve fésű segítségével, majd hagyjuk hatni a kívánt ideig. Végezetül alaposan öblítsük ki és mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal, amely szulfát- és parabénmentes!

-10perc hatóidővel a haj pasztell tónust kap

-20perc hatóidővel erősen pigmentált hajszínt kapunk. Hajszárírtó vagy búra használatával, a hatóidő lerövidíthető 20 percről 12 percre.

 

  1. Hajszín megerősítése, vagy újrapigmentálása két alkalmazás között (természetes vagy festett hajra)

Mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal. Tökéletes választás a Raywell BIO termékei, melyek savas kémhatásúak, szulfát- parabénmentesek. 80%-os száraz hajon alkalmazzuk a gélkrémet, melyet közvetlenül felvihetünk a hajra. Egyenletesen oszlassuk el a gélkrémet, ecset, illetve fésű segítségével, majd hagyjuk hatni a kívánt ideig. Végezetül alaposan öblítsük ki és mossuk meg a hajat egy savas kémhatású samponnal, amely szulfát- és parabénmentes!

Hatóidő: 10 perc, mely 8 percre lerövidíthető hajszárító vagy búra használatával.

Tartóssága ebben az esetben 2 hét!

 

  1. Előpigmentálás

Száraz hajra kenjük a gélkrémet, majd folytassuk a hajfestést a szokásos módon.

Kiszerelés: 150ml

17 féle gyönyörű élénk szín közül választhatunk:

-Fekete

-Ibolya

-Ciklámen

-Rézvörös

-Rózsaszín

-Cseresznye

-Narancs

-Réz

-Világos barna

-Bézsszőke

-Barna

-Csokoládé

-Kávé

-Kék

-Zöld

-Sárga

Tömeg 0,18 kg
Választható Színek

Fekete RV311, Ibolya RV312, Ciklámen RV313, Rézvörös RV315, Rózsaszín RV316, Cseresznye RV317, Narancs RV318, Réz RV319, Világos barna RV320, Bézsszőke RV321, Barna RV322, Csokoládé RV323, Kávé RV324, Kék RV325, Sárga RV326, Zöld RV327

0 értékelés alapján

0.00 Összesen
0%
0%
0%
0%
0%
Legyél az első aki értékeli: “Raywell Direkt Pigment Peroxidmentes Tartós Színező Gél”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Write a review

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco