Bemutató időpontja:

2024. Április 20. (Szombat) 10:00 

 

Várható időtartam: 5-6 óra

Helyszín:

Cocochoco-Raywell Hungary Bemutatóterem és Oktatóközpont, AsiaCenter, Keleti szárny földszint (Kövesd a COCOCHOCO, Raywell, Lothmann matricákat!)

1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.

Tel: 06706677867

Kedves Fodrász Barátaink!

 

Szeretettel meghívunk minden kedves érdeklődő kezdő és tapasztalt fodrász kollégát a sokatok által ismert és kedvelt olasz Raywell márkánk INGYENES festék- és termékbemutatójára.

 

Nők millióinak álma, valamint az egészségtudatosság ihlette a Raywell termékeket, melyeknek védjegye, hogy a gyártó több mint 30 éve kizárólag professzionális hajápoló termékeket állít elő, termékei tükrözik a gyártó hosszú évek által szerzett hatalmas szakmai tudásukat.

 

A márka legkeresettebb termékei a gyógyhatású BIO termékcsalád tagjai, melyek minden fejbőr- és hajproblémára megoldást nyújtanak. A Raywell BIO termékeknek mára nemzetközi szinten elismert, meghatározó szerepe van a hajgyógyászatban, és a minőségi hajápolásban.

 

A Raywell márka professzionális termékei, kezelései és festékei is igen népszerűvé váltak fodrászaink körében..

 

Jelen bemutató különlegessége, hogy azt Csabainé Hózer Viktória tartja, mint cégünk, és Raywell márkánk ÚJ Szakoktatója!

 

Viki több éve a fodrász szakma szerelmese, aki az aktuális trendeket és újításokat naprakészen követi és alkalmazza is napi szinten. Stílusára jellemző a természetes hatású, lágy textúrák használata, továbbá az újdonságok felfedése állandó kísérletezések által.

Raywell márkánk színességének köszönhetően ez hatalmas lehetőségeket tartogat mind a festés, mind a BIO hajgyógyászat területén. Elhivatott, szenvedélyes, és inspiráló szaktudásával járulva hozzá a bemutatón résztvevő fodrász kollégák szakmai fejlődéséhez.

 

A Bemutató fő témája a Korrekciós Technikák elmélete és gyakorlata, továbbá a Bemutató közben a BIO gyógyhatású termékeink is  ismertetésre kerülnek. Ezek mellett Viki a Bemutatón a Raywell nagysikerű hajápoló kezeléseit is bemutatja.

 

A bemutató interaktív, a résztvevőknek lehetőségük lesz kipróbálni a használt eszközöket, anyagokat, továbbá fogásokat is be tudnak gyakorolni. A Bemutató várható időtartama 5-6 óra, amely alatt rengeteg érdekes információval és tapasztalattal gazdagodhattok!

 

Minden résztvevő számára EXTRA AJÁNDÉKCSOMAGGAL készülünk, melynek tartalma többek között 1 db szabadon választható olasz Raywell Colorplex 3in1 regeneráló- és ápoló hajfesték!

 

A bemutató alatt aprósüteménnyel, kávéval és üdítőkkel kedveskedünk, hogy még kellemesebbé tegyük számotokra a velünk töltött időt!

 

A helyszínen vásárlásra is lehetőséget biztosítunk!

 

Szeretettel Várunk Minden Kedves Érdeklődőt!

 

Jelentkezés:

  Close Kosaram
  Close Recently Viewed
  Close
  Close
  Kategóriák
  Cocochoco