cocochoco_logo

Ismerje meg a luxus szimbólumává vált tartós hajegyenesítő márkánkat, a COCOCHOCOT!

A márka Izraelből származik, ahol a gyártó 1997-ben kezdte meg a működését. Sikere a származására vezethető vissza, hiszen Izraelben az átlagosnál magasabb a napsütéses órák száma, és az ennek kapcsán nagyobb mennyiségben felszívódó vitaminok teszik lehetővé az egyedülálló minőségű alapanyagok felhasználását a COCOCHOCO termékek előállításához.

A kezdetben meglévő elköteleződés és szakmai kompetencia összhangjával a gyártó célja az volt, hogy technológiailag fejlett, versenyképes, megbízható, és forradalmian új eljárást dolgozzon ki, melynek végeredménye egy, a világon egyedülálló luxustermék előállítása lett, amely képes egyetlen kezelés alatt, az igénybevett, sérült, göndör, festett, dauerolt vagy szőkített hajat tartósan kezelhetővé, egyenessé, és egészségesebbé tenni.

A kezdeti elhivatottság mellé ma már több mint 25 éves gyártási, ellenőrzési, valamint üzleti tapasztalat is társul. A magas szintű, technológiailag vezérelt gyártási folyamat során a termékeknek a legszigorúbb ellenőrzési szempontoknak kell megfelelniük, mely garantálja, hogy professzionális és biztonságos termék kerüljön előállításra.

A többéves tapasztalat, a mindenkori igények nyomon követése, és az alkalmazott magas szintű és fejlett technológia harmonikus kombinációjából született meg a COCOCHOCO tartós hajegyenesítő, amely az Európai Uniós szabályoknak megfelelően nem tartalmaz formaldehidet, összetevőinek köszönhetően pedig megóvja, táplálja, és újjáéleszti a haj teljes szerkezetét. A kezelés alapja a keratin jótékony hatása, ugyanis a keratin egy természetes anyag, amely a haj, bőr, köröm természetes alkotóeleme is, így képes helyreállítani a haj szerkezetét.

A COCOCHOCO márka több prémium terméket is magában foglal, többek között a Szulfáttól, Sótól és Parabéntől mentes sampont, lúgos kémhatású mélytisztító sampont, balzsamot, tartós hajegyenesítés után (is) használható keratinos maszkokat, “Hagyd Benne” intenzív ápoló krémeket, és különböző, az egyedi igényeknek megfelelő hajterápiás olajokat.

A COCOCHOCO termékei eddig több mint 23 országban kerültek forgalomba.

Magyarországon az eredeti COCOCHOCO termékeket hivatalosan kizárólag a Cocochoco-Raywell Hungary forgalmazhatja.

A Cocochoco-Raywell Hungary kizárólagos forgalmazóként 2016 óta a hazai szépségipar meghatározó szereplőjévé vált.

Örömünkre szolgál, hogy a márka elismeréseként 2019-ben két termékünk is megkapta “Legjobb hajápoló” kategóriában a GLAMOUR Glammies “ÉV TERMÉKE” díját a szépségipar egyik legrangosabb nemzetközi “versenyeként” ismert, GLAMOUR Beauty Awards-on.

Díjnyertes termékeink:

Termékeinket keresse személyesen az Ázsia Centerben található üzletünkben, ahol Kollégáink szívesen segítenek a megfelelő termék kiválasztásában, vagy rendelje meg online itt, a webshopon keresztül!

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco