Kedves Leendő Partnerünk!

Szeretnél a 35% fodrász kedvezménnyel megvásárolt termékek árából további 8% kedvezményt kapni, mely a teljes árhoz képest már 40%-os kedvezményt jelent számodra?Gondolj csak bele, hogy milyen lenne 100.000,-ft értékben vásárolni, de csak 60.000,-ft-ot fizetni, sőt a termékek továbbértékesítésével még 40.000,-ft jövedelemhez jutni!

Képzeld csak el, hogy a munkádhoz szükséges termékeken kívül olyan termékeket is megvásárolhatsz 40 % kedvezménnyel, melyeket 100 %-os, azaz teljes áron továbbértékesíthetsz a vendégeidnek, akik imádni fogják ezeket a termékeket!

És ha mindez nem lenne elég, szeretnél termékmintákat, ajándékdobozokat, plakátokat kapni, valamint  50% kedvezményt tanfolyamaink és bemutatóink díjából?

Amennyiben a válasz: IGEN! Akkor az alábbiakban található 3 különböző Partnerprogramunkból az egyik biztosan Neked szól!

I. Új fodrász vevőinknek a Kötetlen Partnerprogramunkat ajánljuk. Ennek feltétele, hogy amennyiben COCOCHOCO terméket is vásárolsz, úgy havonta minimum br. 30.000,-Ft értékben vásárolj a webshopunkon keresztül, vagy személyesen az üzletünkben. Amennyiben COCOCHOCO terméket nem vásárolsz, úgy havonta csupán 20.000,-Ft a minimum vásárlási érték. Ebben a programban ezen kívül semmilyen más feltételt nem kell teljesítened. Amennyiben bármilyen szomorú okból kifolyólag ezt nem áll módodban teljesíteni, akkor sem kell aggódnod, mert egyszerűen visszaállítjuk partnerkedvezményed fodrász kedvezményre, és a termékeket a fodrászokat megillető 35 % kedvezménnyel továbbra is megvásárolhatod! Ezt követően, amennyiben fodrász regisztrációddal újra minimum br. 50.000,-Ft értékben vásárolsz, kérheted ismét partneri státuszod visszaállítását, és ezáltal a partnereket megillető 40%-os kedvezményt.

II. Az 1 éves, tehát határozott idejű partnerprogramunkat leginkább a termékeinket már ismerő Fodrászoknak ajánljuk. Ennek keretében éves br. 300.000,-Ft értékű (ez havonta 25.000,-Ft) termékvásárlást (amennyiben COCOCHOCO terméket is vásárolsz, úgy ez az összeg br. 400.000,-Ft) kell teljesítened, mi pedig a 40% vásárlási kedvezmény felett egy Raywell BIO termékbemutató szekrénnyel ajándékozunk meg, melynek feltöltésére szabadon választhatsz 50 db terméket a weboldalunkról, melyeket 1/3 áron, azaz 66,67 % kedvezménnyel vásárolhatsz meg! Amennyiben nem tudod, hogy melyik 50 db terméket válaszd, összeállítunk számodra 2 ajánlatot a legsikeresebb termékeinkből! Ezzel az 50 db termékkel segítünk, hogy állandó árukészleted legyen, mellyel jelentős többletbevételre tehetsz szert, minőségi és rendkívüli ár-érték arányú hajápolási termékekkel ellátva a vendégeidet, hogy ajánlásodra a legmegfelelőbb haj- és fejbőrápoló termékeket használhassák az otthonukban is, akár a hajfestést, vagy a tartós hajegyenesítő kezelést követően.

III. Az 5 éves Márkaszalon Partnerprogramunkat pedig akkor ajánljuk, ha már megszeretted a termékeinket, a kollégáinkat, az értékesítőinket, (ami általában hamar bekövetkezik), valamint mi is megszerettünk téged. Kialakult a kölcsönös bizalom, és szeretnéd, hogy az üzleted hivatalos Raywell-Lothmann Márkaszalonná váljon. Ebben az esetben a kölcsönös bizalom és tisztelet alapján egyedi elbírálásban részesülhetsz, és egy komoly, de nem kizárólagos (így nem vagy köteles csak tőlünk vásárolni) 5 éves márkaszalon szerződést köthetünk, amely a Te igényeidet és teljesítőképességedet is tartalmazza és ettől kihagyhatatlan lehetőséggé válik mind a kettőnk számára!

A szerződésben foglaltak alapján mi biztosítjuk a szalonodba a Lothmann/Raywell reklámtáblákat, továbbá feltöltheted az üzletedet az általunk forgalmazott, szabadon választott termékekkel, melyeket az általad vállalt 1 éves forgalom 75% -ának értékében INGYEN biztosítunk számodra!

Ennek az egyetlen feltétele számodra az, hogy az általad vállalt éves vásárlási forgalmat 5 évig teljesíted.

Amennyiben a 3 lehetőség közül megtaláltad a számodra megfelelő ajánlatot, úgy töltsd ki az oldal alján található  jelentkezéshez szükséges nyomtatványt és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!

Kötetlen Partnerprogram esetén a megállapodást követően más teendőd nincs is, fodrász regisztrációd 48 órán belül partneri státuszra kerül átállításra és már kezdhetsz is online vagy személyesen vásárolni 40 %-kal kedvezőbb áron!

Az 1 és az 5 éves Partnerprogram esetén pedig természetesen szerződéskötés szükséges, melynek részleteiről kollégáink tájékoztatni fognak.

Néhány fontos szempont, melyek alapján egyértelművé válhat, hogy számodra is hatalmas lehetőség a mi termékeinket választani a szalonodba, és továbbértékesítés céljából is:

 • Termékeink kizárólag a címkén szereplő fogyasztói áron vásárolhatóak meg Magyarországon, így a 40% nyereséged biztosított, nem fogja a vendéged visszahozni a terméket, mert esetleg egy hajápolási termékek gyűjtőoldalon olcsóbban meg tudta azt rendelni.
 • 48 órás kiszállítási idő.
 • A termék fogyasztói ára és a magyar nyelvű leírása is fel van tüntetve a csomagoláson, így a vendéged látja, hogy pontosan azon az áron adod neki, amennyi az ajánlott fogyasztói ár.
 • A szalonod a webshopunk átvevő pontja lesz. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a vendéged a webshopunkon keresztül megrendeli és kifizeti a kívánt terméket, valamint megjegyzésbe beírja, hogy a terméket nálad át is vette, akkor nincs más dolgod, csak jelezni a következő rendelésedben, hogy az adott terméket pótlásra vásárolod és feltünteted a vevő nevét, rendelésszámát. Ezt követően azt a terméket tőlünk INGYEN visszakapod, sőt az értékesítés utáni 40% nyereséget is jóváírjuk az aktuális rendelésed végösszegéből.
 • Ezzel a lehetőséggel pénztárgép nélkül is tudsz a jelenleg érvényes termékértékesítési jogszabályoknak megfelelően hajápolási termékeket továbbértékesíteni.
 • A szalonod felkerül a weboldalunkra mint COCOCHOCO-Lothmann-Raywell Bio gyógyhatású termékek átvevőpontja, így a saját oldalunkkal a Te szalonodat is népszerűsítjük!
 • Modern stílusú, nyitott szekrényt biztosítunk számodra INGYEN, a továbbértékesítésre vásárolt termékek tárolására (igényes karton-műanyag kombinációval, alján vízzáró tálcával).
 • 10.000,-Ft felár ellenében pedig 180 cm magas zárt üvegszekrényt is kérhetsz!
 • 40% kedvezményre leszel jogosult a teljes Raywell és Lothmann Paris termékpalettából választott termékek, valamint a COCOCHOCO Keratinok árából, minden további COCOCHOCO termék árából 15 % kedvezményt nyújtunk, és 40% kedvezményt az általunk forgalmazott fodrászkellékek és hajformázó gépek árából, valamint 10%-ot a póthajaink árából.
 • Hajápolási ajándékdobozokat is biztosítunk Neked!
 • Az általunk szervezett (COCOCHOCO, Raywell, Lothmann, Konty- és Fonástechnikák) fodrászképzések részvételi díjából pedig akár 50% kedvezményben is részesülhetsz! 

Amit Mi kérünk Tőled:

 • A Raywell BIO gyógyhatású termékeink ismerete, és a megfelelő professzionális hajápolási termékek ajánlása a vendégeidnek!
 • A rendeléseid online, a webshopunkon keresztül történő leadása, a partneri szerződésben megadott e-mail címhez rendelt regisztrációdon belül (ebben természetesen kérheted a kollégáink segítségét)!

Sikeres együttműködésünk reményében, várjuk mielőbbi jelentkezésed!

Cocochoco-Raywell Hungary Csapata

A partnerprogramunkra történő jelentkezéshez, kérjük töltsd ki az alábbi adatokat, ezt követően pedig kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!

  Telefon: +36 70 66 77 867  – HÍVÁS MOST

  E-mail: fodrasz@cocochocopro.hu

  Close Kosaram
  Close Recently Viewed
  Close
  Close
  Kategóriák
  Cocochoco