Raywell HAJBOTULIN HAIRGOLD – Újjáépítő és záró krém

(2 vásárlói értékelés)

4.100 Ft

Hajápoló krém, mely lezárja a hajszál cuticuláit, hogy a haj egyenes, selymes maradjon. Nem kiöblítendő, a szárítás felénél hajba fésülendő.

2 termék vásárlása esetén a 2. termékre -50% kedvezmény!

(50%) 2.050 Ft

Készleten

+

A Hajbotulin Hairgold egy professzionális termék, mely a botulin tartalma révén a legjobb kezelés a töredezett, vékony, és gyenge szálú hajnak, továbbá a Hajbotulin kezelés 30%al megnöveli a haj volumenét, így a kezelés után a haj puha selymes és fényes hatású lesz. A botulin mélyen be tud hatolni a haj szerkezetébe, újrastrukturálva a hajszálak sérült rétegeit. A kezelés regenerálja haját, helyre állítva természetes szépségét, hogy haja újra puha, fényes, könnyen kezelhető legyen a mindössze fél órás kezelés végére.

Hajápoló krém, mely lezárja a hajszál kutikuláit, hogy a haj egyenes, selymes maradjon. A krémet nem szabad kiöblíteni, a szárítás felénél kell a hajba fésülni.

Használata:

  1. Mossuk meg kétszer a hajat az 1-es mélytisztító samponnal, hagyjuk rajta hatni tiz percet, ezt követően öblítsük ki a sampont majd szárítsuk meg.
  2. Oszlassunk el a hajon a 2-es Hajbotulin feltöltőt, masszírozzuk bele majd fésűvel oszlassuk el, majd takarjuk le thermo sapkával 10 percre, végül öblítsük ki.
  3. Szárítsuk meg a hajat körkefével, kb a szárítás felénél oszlassuk el a hajon a 3. regeneráló és záró krémet majd folytassuk a hajszárítást.

Kiszerelés: 150ml

Összetevők listája:

Újjáépítő és záró krém:
Aqua/Water, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Cetearyl Isononanoate, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-30, Lauryl alcohol, Myristyl Alcohol, Hydrolyzed Keratin , Disodium Edta, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Bis-Cetearyl Amodimethicone, Parfum/Fragrance, Citric acid, Hydrolyzed Hyaluronic acid, Kaempferol, Magnolol, Honokiol, Polyglyceryl-10 Oleate, Polyglyceryl-6 Oleate, Apricot Kernel Oil Polyglyceryl-6 Esters, Sorbitan Palmitate, CI 19140/Acid yellow 23, CI 14720/Acid red 14, CI 16255/Acid red 18, CI 73015/Acid blue 74, CI 28440/Brilliant black, Amylcinnamyl Alcohol, Citronellol, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Butylphenylmethylpropional, Linalool.

Tömeg 0,175 kg
2. TERMÉKRE 50% KEDVEZMÉNY

1 db, 2 db, második 50% kedvezménnyel

2 értékelés alapján

4.00 Összesen
50%
0%
50%
0%
0%
Add a review

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Write a review

2 termékről Raywell HAJBOTULIN HAIRGOLD – Újjáépítő és záró krém értékelés

  1. Polacsek Éva

    Sziasztok, tegnap kipobáltam a hajamon , dolgoznék vele , lenne egy olyan kérdésem , hogy ez a fajta egyenesitést meddig tart? Menyi idö után kel ismételni? Köszönöm a választ!

    • Nagy János

      Kedves Éva, a kezelés 3-4 mosásig tart, természetesen Raywell Bio sampon használata mellett, egyéb nem bio termékek sajnos nyitják a haj szerkezetét, ezáltal roncsolják a hajat, kiveszik a haj szálaiból a tápanyagokat, sőt még a festett haj színét is.

  2. Tamás

    Sajnos a hamvas szőke hajnak kicsit sárgásabb tónust ad.

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco