Raywell NANOTECH BOTOPLEX – Liposzómás Hővédő Spray

3.200 Ft

Liposzómás Nanotechnológiával működő hővédő spray, melyben liposzómarészecskékvégzik a hatóanyagok szállítását a haj legmélyebb pontjaiba, ezáltal sejtszinten képes a hajat támogatni és megvédeni a káros környezeti hatásoktól. Használatával védve van a haj a hajszárító és hajformázó általi káros hőhatástól. Természetes aktív hatóanyagai által megőrzi a haj nedvességtartalmát és megóvja a hajat a töredezéstől. Savas kémhatásának köszönhetően zárja a haj szerkezetét. Volumenizálja a hajat és nedvességgátló hatásának köszönhetően megakadályozza a haj göndörödését.

2 termék vásárlása esetén a 2. termékre -50% kedvezmény!

(50%) 1.600 Ft

Készleten

+

Raywell Nano Tech Botoplex Liposzómás Hővédő Spray
Liposzómás Nanotechnológiával működő hővédő spray, amelyben liposzómarészecskék végzik a hatóanyagok szállítását a haj legmélyebb pontjaiba, ezáltal sejtszinten képes a hajat támogatni és megvédeni a káros környezeti hatásoktól. Használatával a haj védetté válik a hajszárító és hajformázó általi káros hőhatásokkal szemben. Természetes aktív hatóanyagai által megőrzi a haj nedvességtartalmát és megóvja a hajat a töredezéstől. Savas kémhatásának köszönhetően zárja a haj szerkezetét. Volumenizálja a hajat és nedvességgátló hatásának köszönhetően megakadályozza a haj göndörödését.
Kiszerelés: 150 ml
A kezelés menete: 
1. lépés: Mossuk meg a hajat a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás samponnal egymás után kétszer, majd öblítsük ki, és egy törölköző segítségével itassuk fel a felesleges vizet!
2. lépés: Egyenletesen oszlassuk el a hajon a hosszúságnak és volumennek megfelelő mennyiségű Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás maszkot, majd fésüljük át a hajat és egy termosapkával fedjük le! Hagyjuk hatni 10 percig, melynek leteltét követően öblítsük ki a hajat!
3. lépés: Fújjuk be egyenletesen a haj teljes hosszát a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hővédő spray-vel, fésüljük át, és ezt követően szárítsuk meg teljesen a hajat! Gubancolódásra erősen hajlamos haj esetén csak félszárazra szárítsuk a hajat!
4. lépés: A száraz/félszáraz hajat fújjuk be a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hajfénnyel! Félszáraz hajra történő alkalmazás esetén fésüljük ki a hajat!
Tömeg 0,177 kg
2. TERMÉKRE 50% KEDVEZMÉNY

1 db, 2 db, második 50% kedvezménnyel

0 értékelés alapján

0.00 Összesen
0%
0%
0%
0%
0%
Legyél az első aki értékeli: “Raywell NANOTECH BOTOPLEX – Liposzómás Hővédő Spray”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Write a review

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco