Automata Töredezett Hajvég Trimmelő

35.900 Ft

Az akkumulátoros Töredezett Hajvég Trimmelő, egy olyan hajvégfrissítő,  hajvágó készülék, mely kíméletesen távolítja el a töredezett hajvégeket, anélkül, hogy a haj hossza csökkenne. Ez az eszköz a legalkalmasabb a hosszú, szép és egészséges hajkorona megőrzésére. Garantáltan a haj legjobb barátja, hisz könnyedén eltávolítja az elhalt hajvégeket. Minden hajtípussal kompatibilis. Tökéletes választás azok számára, akik félnek az ollótól és nem mernek vágatni hajuk hosszából. A haj teljes hossza biztonságban van a kezelés alatt, és az egészséges hajszálakat nem bántja. A töredezett, szétvált hajszálak utolsó néhány milliméterét távolítja el egyesével. A rövidebb hajszálakon található töredezettséggel is könnyedén elbánik. A kezelés után puha és sima eredményt kapunk, amely után a fésülködés is könnyedebbé válik. A haj gyorsabban nő, szebbé és élettel telibbé válik.

2 termék vásárlása esetén a 2. termékre -50% kedvezmény!

(50%) 17.950 Ft

+

Az akkumulátoros Töredezett Hajvég Trimmelő, egy olyan hajvégfrissítő,  hajvágó készülék, mely kíméletesen távolítja el a töredezett hajvégeket, anélkül, hogy a haj hossza csökkenne. Ez az eszköz a legalkalmasabb a hosszú, szép és egészséges hajkorona megőrzésére. Garantáltan a haj legjobb barátja, hisz könnyedén eltávolítja az elhalt hajvégeket. Minden hajtípussal kompatibilis. Tökéletes választás azok számára, akik félnek az ollótól és nem mernek vágatni hajuk hosszából. A haj teljes hossza biztonságban van a kezelés alatt, és az egészséges hajszálakat nem bántja.

A töredezett, szétvált hajszálak utolsó néhány milliméterét távolítja el egyesével. A rövidebb hajszálakon található töredezettséggel is könnyedén elbánik.

A kezelés után puha és sima eredményt kapunk, amely után a fésülködés is könnyedebbé válik. A haj gyorsabban nő, szebbé és élettel telibbé válik.

Ajánlott legalább 4-5 hetente alkalmazni a szép és egészséges megjelenésű haj érdekében. A levágott pár milliméteres hajvégek egy praktikus kis tartájba kerülnek, mely könnyedén kiüríthető, tisztítható.

LCD kijelzővel rendelkezik, melyen könnyedén beállíthatjuk a kívánt sebességet, és forgásirányt. Rugalmas és kényelmes használat, csúszásmentes markolat. Kivehető akkumulátor, könnyen szétszerelhető és hordozható.

Használati utasítások:

Az eszköz használata egyszerű és teljesen biztonságos. Száraz és tiszta hajon alkalmazzuk, hogy a hajszálak ne tapadjanak össze. A nagyon göndör haj esetében javasolt a haj kivasalása a trimmelő használata előtt. Az eszközt vékony passzéban leválasztott tincseken használjuk. A fejtetőtől a hajvég irányába haladva, lassan csúsztatva. Tincsenként 2-3-szor is végezzük el a mozdulatsort.

A doboz tartalma:

– 1 db Töredezett Hajvég Trimmelő, Hajvégfrissítő Hajvágó készülék

– Töltő + USB kábel

– 1 db fésű

– 2 db hajcsat

– Fekete elegáns lakk tasak

Eszközeinkre 1 éves GARANCIÁT BIZTOSÍTUNK!

Súly: 945g

Size: 750*600*450mm

Akkumulátor kapacitás: 2000mAh

Töltési idő: 2 óra

Sebesség: 6200rpm

Tömeg 0,8 kg

0 értékelés alapján

0.00 Összesen
0%
0%
0%
0%
0%
Legyél az első aki értékeli: “Automata Töredezett Hajvég Trimmelő”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Write a review

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco