Lothmann Paris, Nutri Protect – Plex Záró Kondicionáló

13.700 Ft - 20.200 Ft
20.200 Ft

Tápláló kondicionáló, mely lezárja a haj cuticuláit, helyreállítja és újraépíti a haj rostjait, illetve megerősíti azokat. Kifejezetten sérült, elvékonyodott, technikai kezelések utána meggyengült hajra ajánlott. Megszünteti a haj szöszösödését, könnyed kifésülhetőséget biztosít és egészséges kinézetet a haj számára. Hosszantartó védelmet nyújt a hajkorona számára, azáltal, hogy megerősíti a hajban található diszulfid-hidakat, így a haj ellenállóbbá válik a külső káros környezeti hatások ellen. Védő funkcióját a cuticula zárással is erősíti, így a hajban található tápanyagok, mélyen a hajban maradnak, valamint a hajszálak hidratáltága is megmarad.

2 termék vásárlása esetén a 2. termékre -50% kedvezmény!

(50%) Ft

  Hurry up! Sale end in:
+

Lothmann Paris, Nutri Protect – PLEX kondicionáló

Cuticula Záró, Hajkötés rögzítő, Tápláló

Milyen kimagasló eredményekkel dolgozhatsz a Lothman Paris, Nutri Protect Plex Termékcsaládjával?
  1. Kimagasló teljesítményű Plex védelmi rendszer, mely védi a haj diszulfid-hídjait a sérülések ellen
  2. Alkalmazható bármilyen kémiai eljárás során annak érdekében, hogy a lehető legjobban védjük és egyúttal regeneráljuk a haj szerkezetét
  3. Képes a már roncsolt haj szerkezetét regenerálni és újra teljesen egészségessé, erőssé varázsolni

Tápláló kondicionáló, mely lezárja a haj cutikuláit, helyreállítja és újraépíti a haj rostjait, illetve megerősíti azokat. Kifejezetten sérült, elvékonyodott, technikai kezelések utána meggyengült hajra ajánlott. Megszünteti a haj szöszösödését, könnyed kifésülhetőséget biztosít és egészséges kinézetet a haj számára. Hosszantartó védelmet nyújt a hajkorona számára, azáltal, hogy megerősíti a hajban található diszulfid-hidakat, így a haj ellenállóbbá válik a külső káros környezeti hatások ellen. Védő funkcióját a cuticula zárással is erősíti, így a hajban található tápanyagok, mélyen a hajban maradnak, valamint a hajszálak hidratáltága is megmarad. A Lothmann Paris, Nutri Protect kezelés sorozat utolsó lépéseként is használhatjuk. Kémiai kezelések végeztével tökéletes választás, mint kondicionáló, ugyanis használatával erősítjük a meggyengült diszulfid-hidakat, illetve bezárjuk a kémai kezelés során megnyílt cuticulákat, így a festék pigmentek, vagy a bejuttatott anyagok, mélyen a hajban maradnak. Kiváló választás lehet a rendszeres hajápolásra is, ugyanis plex és keratin tartalmával folyamatos védelmet és regenerálást nyújtunk a hajnak.

 

Tökéletes hatás érdekében, használd a Lothmann Paris, Nutri Vital, Nutri Protect családdal együttesen, amely tartalmazza a Nutri Protect-PLEX Sampont, illetve a Nutri Protect-PLEX folyadékot is.

 

Használata:

Lothmann Paris, Nutri Protect -Plex samponnal történő hajmosás után, használd a kondicionálót. Hagyd hatni 5 percig, majd alaposan öblítsd ki.

Szupervilágosítás, Szőkítés és Festések alkalmával, a Nutri Protect-PLEX Samponos hajmosást követően alkalmazzuk a hajon, hagyjuk hatni legalább 5-10 percig, majd öblítsük le.

Kiszerelések: 250 ml , 1.000 ml

Tömeg N/A
Kiszerelések

250 ml, 1.000 ml, 2 db 250ml, második 50% kedvezménnyel, 2 db 1000ml, második 50% kedvezménnyel

0 értékelés alapján

0.00 Összesen
0%
0%
0%
0%
0%
Legyél az első aki értékeli: “Lothmann Paris, Nutri Protect – Plex Záró Kondicionáló”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Write a review

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco