Platina, Hamvas és BézsSzőke Choco Póthaj

30.740 Ft - 44.080 Ft
30.740 Ft

15 napos visszavásárlási garancia

Minimális megvásárolható mennyiség 50 gr, egy copf (100gr) vásárlása esetén 2 db 50 gr-os mennyiség vásárlása szükséges.

Fodrász és viszonteladói kedvezményeinkért személyesen üzletünkben, illetve telefonon várjuk az érdeklődéseket

 

 

  Hurry up! Sale end in:
+

A póthajak nyers copfként és előkészítve ( tincsezve vagy tresszelve) is kérhetőek.

Előkészített póthajra leadott igény esetén tehát, vállaljuk hajaink előkészítésének (tincsezésének, tresszelésének) logisztikáját külsős szakemberek bevonásával, 4-5 munkanapos határidővel!

 

Árak:

  • tincsezés hőillesztéshez és mikrogyűrűzéshez: 7.500 Ft + ÁFA/100 g
  • tincsezés nanogyűrűzéshez 10.500 Ft + ÁFA/100 g
  • tresszelés: 11.000 Ft + ÁFA/méter

Minden prémium copfunk tömör aljú, gyönyörű szép, puha, selymes és fényes! Hajaink vietnámi eredetűek! Egy copf 100g -os kiszerelésű, biztonsági gumival van ellátva (ennek súlya kb 4-5g) a gumi eltávolítása után a haj feldolgozottnak minősül, a garanciája megszűnik, ezért egy megvásárolt copfot minden esetben feldolgozás előtt teszteljetek, mossatok meg nyugodtan, a copfokat – a biztonsági gumijával – 15 napon belül kérés szerint cseréljük vagy visszavásároljuk!

-Vágott

-Műszálat nem tartalmaz!!

Szőke póthajaink az alábbi színekben vásárolhatóak meg:

  • 60 platina szőke
  • 60C hamvas szőke
  • 10.93 bézsszőke

 

Megtekinteni hajainkat és választani készletünkből üzletünkben:

  • Asia Center (Keleti Szárny, Földszint – kövesd a matricákat – üzlet száma F010C04)
  • 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
  • Tel: 06706677867

 

Vásárlási feltételek

Jelen szerződés a termék megrendelésével lép hatályba, amit mind a Vevő mind az Eladó tudomásul vesz. A Vevő megrendelésével elfogadja a Vásárlási Feltételekben meghatározott feltételeket, azok tudatában adja a le a rendelését, fizeti meg a vételárat. A termék vásárlási árának ki nem fizetése vagy a Vásárlási Feltételek nem ismerete nem mentesíti a Vevőt vagy az Eladót a 2012/M0921 rendelet hatálya alól. Nálunk hagyott előleget semmilyen esetben sem tudunk visszatéríteni. Félretett hajat vagy el nem vitt hajat maximum 7 napig tárolunk.

Nálunk igénybe vett szolgáltatás esetén a Vevő tudomásul veszi, hogy kézi/gépi -tresszelés, tincsezés, tincsezési munka, valamint festés/levilágosítás folyamán súlyvesztésre sor kerül, ami az eredeti vételárat nem befolyásolja.

HAJ ÁPOLÁSA

A póthaj, különleges minden napos ápolást igényel, mivel nem kap tápértéket a hajhagymákon keresztül, mint az eredeti hajunk. Egy héten maximum 2-3 alkalommal érdemes megmosni, minden nap nem, mert akkor gyorsan kiszárad. Hátra hajtott fejjel mossuk meg a hajunkat, és langyos vízben, a forró vizet kerüljük. Samponunk ne tartalmazzon gyümölcssavat, se alkoholt, mert az leoldhatja a keratint. Balzsammal kenjük át, öblítsük le, majd haj olajat is vigyünk fel rá szárítás után, ez ápolja és könnyebben tudjuk kifésülni. Vizesen ne fésüljük, csak száraz állapotban. Mikor szárítod, ne a legmagasabb hőfokot válaszd. Sörtés hajkefével ajánlott átfésülni.

A póthajnak nincs lehetősége önzsírosodásra, ezért fontos, hogy kezeld minőségi hajápoló szerekkel, melyek biztosítják a haj nedvességtartalmát, selymességét, fényét ezzel tartós és hosszú időre megőrizve a póthajak kiváló minőségét. Vannak kifejezetten hajhosszabbítás-dúsításra, póthajakra optimalizált termékek.

A 100% emberi haj ugyanúgy göndöríthető, vasalható. Fújhatsz rá lakkot, csillámot, zselét, habot. Ne felejtsd el lefekvés, illetve mosás előtt átfésülni. Figyeljünk arra, hogy az illesztett részekre (hajtőre) ne tegyünk balzsamot, pakolást mert a tincsek megcsúszhatnak. A hajvasalásnál, ill. a hajsütővasnál szintén vigyázni kell a hajtőre illesztett részekre. Levilágosított vagy festett hajak a nagyobb igénybevétel miatt a hordási ideje megrövidül, mivel a haj szerkezete már nem tud regenerálódni.

GARANCIA

Az Eladó garanciát vállal a hajak eredetiségére és fertőtlenítettségre. Garantáljuk, hogy a copfokban nincs fordult szálirányú hajszál (erről azonban bevizezéssel lehet meggyőződni), műhaj vagy állati szőr esetében forró vízbe mártással vagy hajszál égetés próbával lehet megbizonyosodni. A haj árának kiegyenlítését követően semmilyen reklamációt nem tudunk elfogadni. Mielőtt elvitelre kerül a haj, ellenőrizd a haj minőségét, mennyiségét, színét, valamint tincsezés esetén a tincsek számát. Távozás után a haj beazonosításának problémája miatt nem áll módunkban az árú kicserélése, sem a vételár visszatérítése.

A hajak felrakása után kifogást nem áll módunkban elfogadni. Mielőtt a hajat felrakatod legyél biztos abban, hogy a haj valamint a felrakási technika megfelelő e számodra. Mivel mi hajak forgalmazásával foglalkozunk, ezért a kérésedre igényelt hajhosszabbítási munkára felelősséget, valamint garanciát nem vállalunk.

A nem általunk szőkített illetve kezelt hajak után garanciát nem vállalunk.

A vásárlást követő 15 napon belül áll módunkban a hajat visszavásárolni vagy kicserélni, de csakis a haj eredeti, tőlünk kiadott állapotában. Biztonsági gumi eltávolítása után már nem érvényes a garancia. Azt követően a haj feldolgozottnak, használtnak minősül.

Tömeg N/A
Lehetőségek

Hamvas szőke 50cm (50g), Hamvas szőke 60cm (50g), Hamvas szőke 70cm (50g), Hamvas szőke 80cm (50g), Platinaszőke 50cm (50g), Platinaszőke 60cm (50g), Platinaszőke 70cm (50g), Platinaszőke 80cm (50g), Bézsszőke 50cm (50g), Bézsszőke 60cm (50g), Bézsszőke 70cm (50g)

0 értékelés alapján

0.00 Összesen
0%
0%
0%
0%
0%
Legyél az első aki értékeli: “Platina, Hamvas és BézsSzőke Choco Póthaj”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Write a review

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco