Lothmann Paris ABC D-Pigment, Mesterséges pigment eltávolító, haj roncsolás nélkül

15.900 Ft

A Lothmann ABC D-Pigment egy mesterséges pigment eltávolító kezelés, mely a haj roncsolódása nélkül képes eltávolítani a mesterséges pigmenteket a hajból, úgy, hogy a haj természetes színe nem változik meg. Használatával az eredeti hajszínt nyerjük vissza, ezután a hajat ismét új színre lehet festeni. A kezelés a mesterséges pigmentekre van kizárólag hatással, méghozzá úgy, hogy azok méretét olyan kicsire lecsökkenti, amely megkönnyíti a haj cuticuláin való kijutást. A haj szerkezetét semmilyen mértékben nem károsítja és nem változtatja meg.

Készleten

+

A Lothmann ABC D-Pigment, egy mesterséges pigment eltávolító kezelés, mely a haj roncsolódása nélkül képes eltávolítani a mesterséges pigmenteket a hajból, úgy, hogy a haj természetes színe nem változik meg. Használatával az eredeti hajszínt nyerjük vissza, ezután a hajat ismét új színre lehet festeni. A kezelés a mesterséges pigmentekre van kizárólag hatással, méghozzá úgy, hogy azok méretét olyan kicsire lecsökkenti, amely megkönnyíti a haj cuticuláin való kijutást. A haj szerkezetét semmilyen mértékben nem károsítja és nem változtatja meg.

A kezelés hatására két árnyalattal világosabb hajszínt érhetünk el, viszont csak a mesterséges pigmentek eltávolításával. Nem helyettesíti a szőkítési folyamatokat, tehát szőkítőpor helyett nem alkalmazható. A keveréket kizárólag az érintett területre vigyük fel. Amennyiben az eredmény nem kielégítő, úgy a kezelés háromszor ismételhető.

Képes eltávolítani a többlet pigmentet a hajból, vagy semlegesíteni a nem kívánt pigmenteket a hajfestés vagy pasztelizálás után.

A KIT 3 részből áll:

D-Pigment/ A: 100ml

D-Pigment/ B: 100ml

D-Pigment/ C, semlegesítő: 100ml

Használata:

  1. lépés: Mossuk meg a hajat egy mélytisztító sampon/kutikula nyitó sampon segítségével, melynek pH értéke 8.5. A jobb hatás érdekében hagyjuk a hajon a sampont 5 percig hatni.
  2. Töröljük meg a hajat törölközővel
  3. Keverjük össze a D-Pigement A és D-Pigment B lépést (1+1 arányban)
  4. Helyezzük fel a hajra a keveréket, amilyen gyorsan csak lehet (a kívánt területre kizárólag)
  5. Fedjük le a kezelt területet fóliával és hagyjuk hatni 20 percig. A legelőnyösebb hőmérséklet 40°C, a kezelés számára.
  6. A hatóidő letelte után, nagyon alaposan, hosszasan mossuk ki a hajból a keveréket, majd mossuk meg a hajat egy savasabb kémhatású samponnal.
  7. Ezután helyezzük fel szintén az adott területre a semlegesítő hatású, D-Pigment C anyagot, fésüljük át a hajat többször majd öblítsük ki vízzel.
  8. Amennyiben az eredmény nem kielégítő, úgy a kezelés háromszor ismételhető.
  9. Szárítsuk meg a hajat, mielőtt színeznénk azt.
  10. Az új hajszín kiválasztásánál, válasszunk a kívánt eredménytől két tónussal világosabbat, mivel idővel sötétebbé válik.

 

Kiszerelés: 3*100ml

Tömeg 0,39 kg

0 értékelés alapján

0.00 Összesen
0%
0%
0%
0%
0%
Legyél az első aki értékeli: “Lothmann Paris ABC D-Pigment, Mesterséges pigment eltávolító, haj roncsolás nélkül”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Write a review

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco