Raywell NANOTECH BOTOPLEX – Liposzómás Maszk

3.000 Ft - 9.000 Ft
3.000 Ft

Liposzómás Nanotechnológiával működő maszk, amelyben liposzómarészecskék végzik a hatóanyagok szállítását a haj legmélyebb pontjaiba, így sejtszinten képes a hajat hidratálni és feltölteni tápanyagokkal. Cuticlex technológia segítségével regenerálja a haj kötéseit, illetve védi a káros környezeti hatásoktól. Parabénmentes! Kizárólag természetes aktív hatóanyagokkal támogatja a haj rugalmasságát, fényességét és gubancmentességét.

  Hurry up! Sale end in:

2 termék vásárlása esetén a 2. termékre -50% kedvezmény!

(50%) Ft

+

Raywell NanoTech Botoplex Liposzómás Maszk
Liposzómás Nanotechnológiával működő maszk, amelyben liposzómarészecskék végzik a hatóanyagok szállítását a haj legmélyebb pontjaiba, így sejtszinten képes a hajat hidratálni és feltölteni tápanyagokkal. Cuticlex technológia segítségével regenerálja a haj kötéseit, illetve megvédi a káros környezeti hatásoktól. Parabénmentes! Kizárólag természetes aktív hatóanyagokkal támogatja a haj rugalmasságát, fényét és gubancmentességét! Elősegíti a hajszálak kiegyenesedését is. Hatóanyagai között szerepel a keratin, a hyaluronsav, a kasmír, a lecitin, a ricinusolaj, és a shea vaj.

Kiszerelések: 150ml, 1000ml

 

A kezelés menete: 
1. lépés: Mossuk meg a hajat a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás samponnal egymás után kétszer, majd öblítsük ki, és egy törölköző segítségével itassuk fel a felesleges vizet!
2. lépés: Egyenletesen oszlassuk el a hajon a hosszúságnak és volumennek megfelelő mennyiségű Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás maszkot, majd fésüljük át a hajat és egy termosapkával fedjük le! Hagyjuk hatni 10 percig, melynek leteltét követően öblítsük ki a hajat!
3. lépés: Fújjuk be egyenletesen a haj teljes hosszát a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hővédő spray-vel, fésüljük át, és ezt követően szárítsuk meg teljesen a hajat! Gubancolódásra erősen hajlamos haj esetén csak félszárazra szárítsuk a hajat!
4. lépés: A száraz/félszáraz hajat fújjuk be a Raywell NANOTECH Botoplex Liposzómás hajfénnyel! Félszáraz hajra történő alkalmazás esetén fésüljük ki a hajat!
Tömeg N/A
Lehetőségek

150ml, 1000ml

0 értékelés alapján

0.00 Összesen
0%
0%
0%
0%
0%
Legyél az első aki értékeli: “Raywell NANOTECH BOTOPLEX – Liposzómás Maszk”

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Write a review

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Close Kosaram
Close Recently Viewed
Close
Close
Kategóriák
Cocochoco